10 brand rokok paling popular dokat dunia..

Rokok sesautu yang sangat besar impaknya dari diri, keluarga, masyarakat dan negara sehinggakan bajet negara pun berkisar mengenai rokok..Rokok sering dipandang negatif dan sesuatu yang merugikan tetapi, walau bagaimanapun ianya tetap mempunyai peminat yang tersendiri… So Jom kita Selongkar 10 Jenama Rokok Yang terkenal Di Dunia..!!

Loading...

10 brand rokok paling popular d
10 – Doina
Rokok Doina dihasilkan oleh syarikat Rokok Moldova, TUTUN-CTC. Pada awalnya kurang dikenali di Amerika tetapi sangat popular dan digemari di Eropah timur kerana Kualiti rokok Doina. Walaupun banyak jenama baru diketengahkan, penggemar Rokok Doina tetap setia dengan Doina.

10 brand rokok paling popular d
8 – L&M
L & M adalah produk yang utama dari Philip Morris Co. Kualiti yang baik merupakan ciri penting dalam penghasilan produk oleh Philip Morris. L&M didatangi dengan 7 pilihan antaranya L&M Merah.

10 brand rokok paling popular d
7 – Red & White
Red & White adalah sebuah produk dari Philip Morris International. Syarikat tersebut merasakan perlunya   rokok dengan kos rendah dengan kualiti yang benar-benar menyenangkan dan pelbagai kelainan yang berbeza dari segi ketahanan dan saiz.

10 brand rokok paling popular d
6 – Classic
Harganya yang murah dan kualiti yang baik menjadi antara sebab orang beralih kepada Jenama Classic ini dalam masa yang singkat.
10 brand rokok paling popular d
5 – Pall Mall
Pall Mall adalah jenama baru di pasaran dan mempunyai pengikutnya yang tersendiri diseluruh dunia.Semua rokok Pall Mall ditapis dibungkus sangat ketat dengan tembakau, dan akan tahan lebih lama kerana ia membakar lebih perlahan berbanding jenama lain. Terdapat 8 jenis pilihan yang diketengahkan jenama Pall Mall antaranya Paul Mall Blue light Smooth.
10 brand rokok paling popular d
4 –    Parliament
Walaupun harga Parliament agak mahal berbanding jenama yang lain, Masih ada yang memilihnya sebagai jenama pilihan kerana  Parliament mempunyai target atau marketnya yang tersendiri.Rasa mewah, ekslusif, premium dengan harga yang lumayan adalah ciri2 yang mencerminkan mereka yang menggemari parliement.

10 brand rokok paling popular d
 3 – Camel
Jenama Camel dianggap sebagai legenda atau Epik di dalam industi tembakau. Mula dikeluarkan pada tahun 1912, Jenama Camel yang telah menangkap hati dan penggemar rokok sehingga sekarang ialah Camel Full Flavor, Camel Blue dan Silver.

10 brand rokok paling popular d
2 – Winston
Tahun 2009, Winston meningkat naik apabila memperkenalkan beberapa kelainan dari segi perisa baru jenama itu seperti Winston Superslims Blue yang mana dapat memenuhi selera perokok yang cerewet dan memilih kerana ianya dikatakan lebih hebat, rasa cantik dan harga yang lebih baik. Ciri2 inilah yang menggambarkan Winston CIGS selama lebih 50 tahun di pasaran.
10 brand rokok paling popular d
1 – Marlboro

Memang tidak dapat disangkal lagi, Malboro Meerupakan produk yang terlaris di Seluruh dunia. Marlboro merupakan jenama kegemaran beberapa selebriti antarabangsa Hollywood seperti Drew Berrymore, Robert Pattinson dan ramai lagi. Terdapat 3 jenama rokok Marlboro yang terkenal iaitu  Marlboro Merah, Marlboro Emas dan Perak Marlboro disampaing Marlboro Reserve.

P/S : Apapun Jenama Rokok…Heheh sama2la kita menyokong kempen Kerajaan..Tak Nak Merokok tu..!! hehe..

Loading...