Jijik…Perempuan diperkosa dan dipaksa melakukan sesuatu yang tak masuk akal bersama isteri bos

WANITA merupakan makhluk yang lemah dan disebabkan itulah golongan wanita sering diperlakukan seperti anak patung bagi sesetengah lelaki yang tidak berhati perut.

Loading...

Terbaharu sepasang suami isteri tergamak melakukan jenayah perkosa dan mendera seorang gadis berusia 16 tahun yang bekerja di sebuah kedai besi buruk milik pasang itu pada Julai lalu.

Menurut portal Malaysian Digest, Ketua Polis Daerah Kajang, Asisten Komisioner Dzaffir Mohd Yussof berkata bahawa pihak polis sedang giat memburu suspek terbabit.

Kejadian yang berlaku di Bandar Teknologi Kajang itu turut menyaksikan gadis yang tidak bersekolah dan menjadi mangsa tersebut, telah didera kejam oleh si majikannya.

Jijik...Perempuan diperkosa dan dipaksa melakukan sesuatu yang tak masuk akal bersama isteri bos

Mangsa dan teman lelakinya yang bekerja di kedai itu sering dipukul dengan menggunakan kayu, paip, besi dan penyangkut baju oleh pasangan suami isteri tersebut jika mereka tidak melakukan kerja dengan baik.

Lebih kejam lagi ialah apabila gadis itu telah diperkosa oleh suspek dan dipaksa untuk menjilat kemaluan isterinya! Sudahlah dirogol, dipukul, tambah pula dengan penderaan seksual dan mentalnya.

Akibat sudah tidak tahan diperlakukan seperti binatang, teman lelaki mangsa telah melarikan diri daripada terus menetap di ‘neraka’ yang dijaga oleh pasangan suami isteri itu pada September  lalu.

Namun, mangsa hanya berjaya melarikan diri pada 3 Oktober yang lalu selepas dia mendapat bantuan daripada kenalan lelakinya.

Selepas berjaya menyelamatkan diri, mangsa telah dibawa ke Hospital Kajang bagi pemeriksaan lanjut dan laporan telah dibuat ke atas majikan yang kejam itu kelmarin.

Jijik...Perempuan diperkosa dan dipaksa melakukan sesuatu yang tak masuk akal bersama isteri bos

Menurut hasil pemeriksaan, terdapat beberapa kesan koyakan lama pada kemaluan mangsa dan beberapa kesan parut serta luka dibadannya akibat didera.

Pasangan suami isteri itu masih lagi bebas dan pihak polis sedang giat memburu mereka pada ketika ini.

Siasatan sedang dijalankan dibawah Seksyen 376/324 Kanun Keseksaan.

 

Loading...